Чи брати смартфон в дорогу

Якщо використовувати гаджет розумно, не порушуючи правил дорожнього руху, то він здатний зробити подорож більш комфортною та безпечною. Телефон також стане в пригоді при плануванні маршруту, для розваг, комунікації із замовником, менеджерами туристичного бюро.

Фіксатори для мобільного

Зручні та перевірені автомобільні тримачі дозволяють зафіксувати апарат так, щоб водій мав змогу бачити екран, не відволікаючись від маршруту. Керувати налаштуваннями, відповідати на повідомлення можна за допомогою голосового меню. Це забезпечує активну комунікацію без ризиків для водія та пасажирів.

Краще купувати автомобільні тримачі, які можна без проблем переміщувати в салоні. Так телефон можна буде встановити під зручним кутом, прилаштувати на панель керування, скло.

Надійна конструкція та просте використання

Навіть під час активного пересування сільською місцевістю тримач надійно фіксує смартфон, тому випадіння та псування виключені. У випадку екстреного гальмування гаджет також залишиться на місці та продовжить виконувати свою роботу.

Щоб закріпити тримач не потрібні додаткові інструменти чи особливі навички. Достатньо проглянути інструкцію та знежирити поверхню. Якщо немає можливості перемістити фіксатор, то потрібно заздалегідь продумати місце для монтажу. Закріплений апарат не заважатиме в дорозі та виконуватиме свої функції в повному обсязі.

Єдність стилістичного ансамблю

Універсальний тримач гармонійно вписується у дизайн будь-якого автомобіля. При цьому телефон завжди перебуватиме під рукою, а не лежатиме на торпеді або між сидіннями. Навіть у салоні дорогого авто vip-класу фіксатор виглядатиме стильно та вишукано. Тримач також стане відмінним варіантом для подарунка. Власники транспортних засобів охоче експериментують з девайсами, що роблять подорожі комфортними.

Як використовувати телефон під час керування автомобілем

Навіть наявність максимально зручного кріплення не гарантує, що водій не буде концентруватися на екрані смартфону, нехтуючи правилами дорожнього руху. Але в деяких випадках мобільний телефон є необхідністю, оскільки його можна використовувати як навігатор. Також без зв’язку важко передати необхідну інформацію замовнику вантажа, сповістити про надзвичайний випадок у дорозі чи попередити про затримку. Часто смартфон чи планшет – єдина можливість знайти найближчий пост поліції, кафе, готель для ночівлі, ремонтну майстерню.

Комментарии запрещены.

Реклама